Het Slabroek-Dakar Team!

Graag stellen we ons aan u voor!

De broers Zwinkels, slagerszonen, groeiden voornamelijk op in Uden. Begin jaren 50 emigreerde het gezin naar Australie, maar vaders heimwee bracht hen na krap 4 jaar weer terug naar Uden.

Na diverse omzwervingen van Frans en Ton woont iedereen, behalve John die al 35 jaar in Frankrijk woont, nu weer in Uden.

Kees

Leeftijd: 60+
Beroep: interieurbouwer, meubelmaker
Bijzonderheden: Kees is een minitieus denker en doener. Heeft twee rechterhanden en het geheugen van een olifant. Is de oudste van het stel en sinds mensenheugenis Volvorijder. Van hem wordt verwacht dat hij de oplossingen aandraagt voor alle autoproblemen.

Jeugdfoto Kees

Ton

Leeftijd: 60+
Beroep: Gepensioneerd, was afdelingshoofd in de psychiatrie
Hobby: imker
Bijzonderheden: Ton is gedreven in alles wat hij doet. Wat zijn ogen zien, kunnen zijn handen maken en dat doet hij dan ook. Van het onderhoud van zijn oude volkswagenbus uit 1965 tot het bouwen van zijn eigen nul-energiewoning, en dat alles met veel plezier.

Jeugdfoto Ton - IMG_0002

John

Leeftijd: 55+
Beroep: Biologisch boer
Bijzonderheden: John is geboren in Australie. Begin jaren 80 verhuisde hij naar zuid Frankrijk en is vandaag de dag meer Frans dan Nederlands. Met de franse slag runt hij zijn biologisch tuinbouwbedrijf en verkoopt hij zijn eigen groenten op de markt. Hij komt altijd tijd tekort en met alle plannen die hij nog heeft, is het te hopen dat hij in goede gezondheid minstens 140 jaar oud mag worden.

Jeugdfoto John

Frans

Leeftijd: 55
Beroep: Ambtenaar
Bijzonderheden: Frans is de jongste van het stel. Hij was altijd het kleine grappige ondernemende broertje. Ook nu is hij de initiatiefnemer van deze challenge. Frans is een strategisch denker en doet niks zonder eerst rustig na te denken.

Jeugdfoto Frans - IMG_0001-001